Voor fysieke en mentale veerkracht
Ik heb Yvonne ervaren als een hele fijne therapeut.
Ze is professioneel en zeer integer, maar ook zeer betrokken en zonder waardeoordeel. Hierdoor voelt het heel veilig om tijdens de sessies ruimte te geven aan gedachten en emoties.
Mij heeft het geholpen om oud zeer op te lossen en dichter bij mijn passie te komen.
I.S.

Dank je wel voor je hulp! Mijn hoofdpijn is helemaal weg! Nooit geweten dat ik een wiggenbeen in mijn hoofd heb en dat je daar zo'n last van kan hebben :)

Maaike.


Yvonne heeft me heel goed begeleid en geholpen. De pijn in mijn onderrug is weg nadat ze me rechtgezet heeft. Tevens heeft ze me geholpen om verdrietige dingen te verwerken. Ik weet nu dat verdriet toelaten beter helpt dan verdriet wegstoppen. Een belangrijke les om beter met mijn gevoel om te kunnen gaan. 

 Daniel vd L. 


Graag wil ik je laten weten dat ik veel aan jouw behandeling heb gehad (of liever heb).

Waar ik vooral blij mee ben is dat het vervelende gevoel dat mijn zenuwstelsel even uitgeschakeld is als ik opsta, waardoor ik een paar seconden na het opstaan loop te strompelen en door mijn benen zak, helemaal weg is!

Wat een verademing. Ik denk dat het balanceren van het wiggebeen hier veel goed heeft gedaan.

Veel dank hiervoor. Ik kom zeker nog eens terug.

J.H.


De heupen zijn rechtgezet. De schedelrand op gelijke hoogte gebracht. Altijd weer verrast door het effect van de behandeling. 

Wat deze keer bijzonder voor mij was, is het volgende: 

Sinds weken heb ik last van kriebelhoest. Er is veel zwaarte in mijn hoofd. Tijdens de behandeling door Yvonne kwam er emotie los. Waar ik zo blij om ben is, dat er liefdevolle aandacht en ruimte was, om me bewust te kunnen worden van die emotie. Er woorden aan te  geven. Na de behandeling was de hoest verdwenen en deze is ook weggebleven. De zwaarte achter mijn ogen en in mijn hoofd is weg. Voel me goed en vrij. Dankbaar voor dit mooie samen-zijn. 

J.H. 


Yvonne heeft me goed geholpen. Ik had een flinke scoliose. Na 8 behandelingen is mijn scoliose bijna helemaal weg. Ik heb best getwijfeld of ik een afspraak zou maken, want ik geloof eigenlijk niet zo in dit soort behandelingen, maar het heeft geholpen. De mensen die niet weten dat ik een scoliose heb gehad zien het niet meer aan me. Ik zie het zelf nog een beetje. Ik voel me veel zekerder nu en schaam me niet meer zo voor mijn lichaam. N.vK. 


Ik had niet eerder van holistic pulsing gehoord. Nadat Yvonne mij hierover had verteld werd ik nieuwsgierig en ben door haar behandeld. Het is heel bijzonder dat de kleine pulserende bewegingen van Yvonne zo diep in je lichaam te voelen zijn. Daarbij is zij een prettig persoon die je op je gemak stelt en je in verbinding laat komen met je lichaam.
De nacht na de behandelingen sliep ik standaard als een roos. Het werkt zeer ontspannend en dit effect was merkbaar doordat ik minder spier en gewrichtspijnen had gedurende de periode van de behandelingen.

Andy


Ten einde raad was ik. Mijn chinchilla Tom moest iedere 10 weken behandeld worden voor haken aan zijn kiezen en in de tussentijd at hij ook niet goed. Ik had al besloten om hem de volgende keer het leed te besparen en hem in te laten slapen. Via een collega op mijn werk kwam ik uiteindelijk terecht bij Yvonne. Na Tom een paar keer succesvol op afstand behandeld te hebben kwam ze voor een behandeling aan huis. Ook kwam ze voor een behandeling van mijn 28-jarige merrie. Het is mooi om te zien hoe de beestjes op haar reageren. Vooral mijn paard reageerde heel goed en was helemaal ontspannen. Via de test met buisjes kwam Yvonne achter de gevoeligheden van mijn diertjes en kon ze hen daar voor "resetten". Nu, inmiddels 10 weken later, gaat het nog steeds heel goed met Tom (hij is zelfs flink aangekomen in gewicht) en ook mijn paard heeft er baat bij gehad.

Inmiddels heb ik Yvonne al een flink aantal keren benaderd voor mijn beestjes (ik heb er 7) en iedere keer reageert ze heel adequaat en snel en behandelt ze op afstand.

Zo sceptisch als ik hier in het begin tegenover stond, zo overtuigd ben ik nu! Zeker een aanrader!

Daniëlle M.


Vandaag voor het eerst een Holistic Pulsing massage gehad. Wat een bijzondere ervaring. Mijn lichaam zakte helemaal weg  en ik voelde me zo ontzettend ontspannen. Bijzonder dat de hele kleine bewegingen het meest diep in mijn lichaam te voelen waren. Echt voor herhaling vatbaar. En het voelde bij Yvonne erg vertrouwd door de rust die ze uitstraalde en de manier hoe ze de massage gaf. 

A. S. 


Dat was apart. Je legt je handen op mijn heupen omdat het daar scheef is en ik voelde van alles gaan bewegen in mij. Ik heb 2 dagen flink spierpijn gehad daarna, maar mijn rugpijn is nu weg. Dank je.

Mirjam.


"Ik heb de behandeling van Yvonne als heel prettig ervaren. Ik wist niet goed wat het inhield en heb het gewoon op me af laten komen. De behandeling was heel ontspannen en er gebeurde van alles in mijn lijf. Zonder dat Yvonne druk uitoefende bewoog mijn lijf alle kanten op. Mijn heupen stonden voelbaar scheef voor de behandeling, een flink hoogteverschil in benen. Na de behandeling was dat verdwenen. Ik voelde me na de behandeling heel ontspannen en mijn hoofd voelde leeg. Fijne ervaring!!"

Anne S.


Voor het eerst in mijn leven een Holistic Pulsing massage gehad. Yvonne haar warme handen in combinatie met de toch wel bijzondere pulsbeweging gaf me veel ontspanning. Het krampgevoel in mijn heup is afgenomen en ik voelde me heerlijk uitgerust daarna.

Chantal Fournier


Mijn kater was sinds een paar dagen snotverkouden. Hij had dikke ogen, had koorts en was ziek. Omdat het zondag was, zag ik er tegenop om de dierenarts te moeten bellen. Yvonne ken ik uit de buurt. Ik ben naar haar toe gegaan of ze me wilde helpen. Hoewel ze zei dat ik naar een dierenarts moest gaan, heb ik gevraagd of ze toch niet even mijn kat wilde helpen. Dat wilde ze op voorwaarde dat ik de dierenarts zou bellen als de behandeling niet aan zou slaan.

Yvonne kwam via testbuisjes erachter dat de oorzaak waarschijnlijk was dat hij besmet was door een andere kat. Ze heeft mijn kater 25 minuten behandeld. Dezelfde middag was mijn kater heel veel beter geworden. Heeft niet meer geniest en de koorts ging weg.  De dag erna was mijn kat weer fit.

Ik snap er niks van, maar het werkte. Een blije kat en ik ook blij. Dank je wel Yvonne.

Yvonne v. M.