Welkom


"Liefde voor de medemens, dieren en de natuur ligt aan de basis van mijn werkzaamheden als therapeut".  

 

Als kind merkte ik al dat mijn handen meer dan bovengemiddeld energie kunnen doorgeven, waar zieke mensen of dieren zich aan konden optrekken. Opvallende klachtenvermindering  vond plaats, soms verdwenen klachten als sneeuw voor de zon.

Niet geheel verklaarbaar, maar het werkte wel.

 

Jarenlang heb ik hier niets meer mee gedaan. Ik wist gewoon niet zo goed wat ik ermee moest, vond het ook wel raar dat via mijn handen energie stroomde en dat anderen daar dan baat bij konden hebben. Vooral de angst als er dan een keer niks gebeurde en de grote verantwoordelijkheid die ik dan voelde... ik kon er gewoon niet zo goed mee overweg.

 

Ik heb me gestort op een druk werkzaam leven en kreeg een droombaan. Helaas kwam deze door een lichamelijk klacht tot een einde. Bijzonder genoeg kreeg ik snel daarna het oude herkenbare gevoel in mijn handen terug. Voor mij was duidelijk dat het tijd werd om "mijn instrumenten" te gaan gebruiken om anderen te kunnen ondersteunen.

 

Vanaf 2013 begeleid en help ik mensen en dieren in helingsprocessen. Door het volgen van trainingen en opleidingen ben ik breed geschoold en heb ik me als behandelaar (en als persoon) verder ontwikkeld. Na een verhuizing begin 2018 heb ik besloten mijn praktijk opnieuw op te zetten: Een nieuwe naam en een nieuwe website, passend  bij mijn  huidige werkwijze als therapeut en coach.