Voor fysieke en mentale veerkracht

Als kind merkte ik al dat mijn handen meer dan bovengemiddeld energie kunnen doorgeven, waar zieke mensen of dieren zich aan konden optrekken. Opvallende klachtenvermindering  vond plaats, soms verdwenen klachten als sneeuw voor de zon. Niet geheel verklaarbaar, maar het werkte wel.

 

Jarenlang heb ik hier niets meer mee gedaan. Ik wist gewoon niet zo goed wat ik ermee moest, vond het ook wel raar dat via mijn handen energie stroomde en dat anderen daar dan baat bij konden hebben. Vooral de angst als er dan een keer niks gebeurde en de grote verantwoordelijkheid die ik dan voelde... ik kon er gewoon niet zo goed mee overweg.

 

Ik heb me gestort op een druk werkzaam leven en kreeg een droombaan. Helaas kwam deze door een lichamelijk klacht tot een einde. Bijzonder genoeg kreeg ik snel daarna het oude herkenbare gevoel in mijn handen terug. Voor mij was duidelijk dat het tijd werd om "mijn instrumenten" te gaan gebruiken om anderen te kunnen ondersteunen. Vanaf 2013 begeleid en help ik mensen en dieren in helingsprocessen.

 

Door mijn ervaring met cliënten, scholing, bijscholing en persoonlijke ontwikkeling heb ik een behandelvorm ontwikkeld, die er echt toe doet. Een nieuwe manier van kijken naar gezondheid en geluk waarin ik cliënten zelf de regie teruggeef over hun leven. Levensstijladviezen, fysieke behandelingen, coachings- en councelinggesprekken, en allergiebehandelingen. Ik heb  vele wegen tot mijn beschikking heb om cliënten  te kunnen helpen.

 

Na een verhuizing begin 2018 heb ik besloten mijn praktijk opnieuw op te zetten: Een nieuwe naam en een nieuwe website, passend  bij mijn  huidige werkwijze als therapeut en coach.