Hieronder volgt een korte uitleg over de mogelijke therapievormen met daarna voorbeelden waarbij dit toegepast kan worden. 

Mondelinge toelichting zal meer helderheid geven. Heb je behoefte aan meer informatie? Via de contactpagina kun je me bereiken.

 

Quantum-Touch®

Quantum-Touch  zet het zelfherstellend vermogen van jouw lichaam aan het werk. Dankzij de combinatie van Quantum-Touch en de hoge energie die al door mijn handen stroomt vindt vaak een wonderlijke versnelling van helingsprocessen en klachtenvermindering plaats. 

 

Quantum-Allergy®

Met Quantum-Allergy worden allergische klachten behandeld. Allergieën worden binnen de Quantum-Allergy ook wel verstoringen genoemd. Een verstoring is alles wat jou uit je optimale balans haalt. Dit kan een verstoring zijn op stoffen (pollen, kattenharen, huidschilfers, voeding) maar ook angstsymptomen, bewegingsziekte, en 'allergieën voor personen'.  Door toepassing van Quantum-Allergy wordt gezocht naar de bron van deze onbalans. Het vervolgens resetten van deze onbalans maakt dat de verstoring opgeheven kan worden.

 

Holistic Pulsing

Holistic Pulsing kan toegepast worden als een dynamische massage. De massage werkt diep door in het lichaam en is dankzij de zachte aanraking zeer ontspannend maar daarnaast ook zeer krachtig. 

Holistic Pulsing is echter ook een  lichaamsgerichte therapievorm waarbij je wordt uitgenodigd in diep contact met je lichaam te treden. Via het lichaam kunnen allerlei opgeslagen issues aangeraakt, bewust gemaakt en geheeld worden. Een  methode die in alle zachtheid enorm krachtig is. Bij Holistic Pulsing ligt je gekleed op een massagetafel.

 

Self Created Health

Self Created Health is een coachingsmethode waarbij je op zoek gaat naar de emotionele oorzaak van klachten. Als je al alles geprobeerd hebt om beter te worden en je maar niet snapt waarom niets daarbij helpt kan Self Created Health® hét inzicht geven wat ontbrak. Via transformatie en een vergevingstechniek worden vaak wonderbaarlijke resultaten bereikt.

 

Mindfullness

Mindfullness is de rode draad in alle behandelingen.  Uitnodiging tot het bewust ZIJN maakt dat klachten gevoeld en erkend worden waardoor heling plaats kan vinden. 

 

Enkele voorbeelden waarvoor lichaamsgerichte ZIJNS-therapie ingezet kan worden:

  • Als je door ziekte moeite hebt om je lijf te accepteren, loop je het risico van je lichaam te vervreemden. Dit kan veel pijn en verdriet met zich meebrengen.
  • Je hebt last van zeeziekte, luchtziekte, bent gauw misselijk in een auto.
  • Alle prikkels, indrukken, geluiden, fast-food, haast, stress, werkdruk, moeten en nog eens moeten, maken dat je steeds verder van je innerlijke belevingswereld af komt te staan. Je leeft als het ware niet meer in je lijf, in je zelf, maar in de ander/in de buitenwereld, die zo ongelofelijk veel van je vraagt.  Veel klachten ontstaan doordat mensen continue in de 'fight- of flight' stand staan: Dit oerinstinct zorgt dat we uit levensbehoud handelen, om niet dood te gaan. Veel mensen hebben deze fight- or flightstand altijd aanstaan. Hier kan je echt heel erg ziek van worden. Burnout, overspannen, oververmoeid, zijn allemaal uitingen hiervan.
  • Je hebt last van lichamelijk klachten: (chronisch) pijn, slapeloosheid, rugpijn, hoofdpijn.
  • Je wilt graag een ontspannende massage.
  • Gezien, gehoord en volledig erkend  worden, met alle menselijke perfecte imperfecties,  is een eerste levensbehoefte. Helaas ontbreekt het hier bij veel mensen aan waardoor (stress)klachten ontstaan. 
  • Als jouw lichaam nooit aangeraakt wordt, kan dit een eenzaamheid in je oproepen, die tot op zielsniveau voelbaar is. Veel ouderen ervaren dit in onze huidige maatschappij. De individualisering van de maatschappij draagt hier ook aan bij.
  • en... en... en...