Hieronder volgt een korte uitleg over de mogelijke therapievormen met daarna voorbeelden waarbij dit toegepast kan worden. 

Mondelinge toelichting zal meer helderheid geven. Heeft u behoefte aan meer informatie? Via de contactpagina kunt u me bereiken.

 

Quantum-Touch®

Quantum-Touch  is ontwikkeld door Richard Gordon die healing voor iedereen toegankelijk wilde maken. Het heeft als doel om optimale gezondheid en algeheel welzijn te bevorderen. Levenskrachtenergie is de stroom van energie die alle levende wezens omhult en vervult. Quantum-Touch werkt rechtstreeks samen met deze Levenskrachtenergie. Dankzij  Quantum-Touch wordt de hoge energie die al door mijn handen stroomt, extra verhoogd. Door het plaatsen van mijn handen op uw lichaam op de plekken waar u klachten ervaart (zowel fysieke klachten als emotionele klachten)  gaat dat lichaamsdeel meetrillen/resoneren met de hoge energie.  Hierdoor vindt vaak een wonderlijke versnelling van helingsprocessen en klachtenvermindering plaats.  Via ademhalingsoefeningen en lichaamsbewustzijnsoefeningen neemt de cliënt actief deel aan de behandeling. Ik leer een cliënt de Quantum-Touch ademhalingstechniek, zodat de cliënt thuis zelf kan werken aan het versterken van het zelfhelend vermogen van het lichaam.

 

Quantum-Allergy®

Met Quantum-Allergy worden allergische klachten behandeld. Allergieën worden binnen de Quantum-Allergy ook wel verstoringen genoemd. Een verstoring is alles wat u uit uw optimale balans haalt. Dit kan een verstoring zijn op stoffen (pollen, kattenharen, huidschilfers, voeding) maar ook angstsymptomen, bewegingsziekte, en 'allergieën voor personen'.  Door toepassing van Quantum-Allergy wordt gezocht naar de bron van deze onbalans. Het vervolgens resetten van deze onbalans maakt dat de verstoring opgeheven kan worden.

Ik leer cliënten hoe zij in hun thuisomgeving bij zichzelf verstoringen kunnen leren opsporen en hoe zij deze vervolgens zelf kunnen resetten.

 

Holistic Pulsing

Holistic Pulsing is een behandeltechniek waarbij een cliënt gekleed op een massagetafel ligt. De techniek bestaat vooral uit het zacht ritmisch bewegen (pulsen) van het lichaam. Dit pulsen werkt door tot in de diepst gelegen cellen van het lichaam. Het geeft vaak een gevoel van geborgenheid, weer thuiskomen bij jezelf, opnieuw in contact komen met je authenticiteit. Hierdoor voelt het veiliger om in overgave aanwezig te zijn bij alles wat er op dat moment te ervaren is. Bij het pulsen wordt je lichaam herinnerd aan zijn van oorsprong - vrij stromende staat. Gestagneerde energie wil dan als vanzelf weer meestromen. Gestagneerde energie kan lichamelijk oorzaken hebben, maar kan ook emotionele oorzaken hebben. Het weer gaan stromen van gestagneerde energie, kan met zich mee brengen dat de emotionele oorzaak zich durft te laten zien. Door het voelend aanwezig te zijn, zonder dat er iets geforceerd wordt, krijgt de oorzaak alle ruimte om in het moment liefdevol aanwezig te zijn. Door aanwezig te mogen zijn, ontstaat erkenning. Door erkenning kan geheeld worden. Holistic Pulsing helpt mij om cliënten nog dieper in contact te laten komen met hun lichaam. Ik nodig hen uit om hun lichaam te laten spreken. De boodschappen die het lichaam te vertellen heeft, geven vaak zoveel meer diepgang aan healingsprocessen.

 

Holistic Pulsing kan toegepast worden als een dynamische massage. Ook hiervoor kunt u bij mij een afspraak maken.

 

Self Created Health

Self Created Health is een coachingsmethode waarbij we op zoek gaan naar de emotionele oorzaak van klachten. Als u al alles geprobeerd hebt om beter te worden en het steeds maar lijkt dat niets daarbij helpt,  kan Self Created Health® hét inzicht geven wat ontbrak. Via transformatie en een vergevingstechniek worden vaak wonderbaarlijke resultaten bereikt.

 

Biologische natuurwetten

Tijdens de behandeling(en) maak ik graag gebruik van informatie uit de 5 biologische natuurwetten, ontdekt door Dr. Med. Mag. Theol. Ryke Geerd.

 

Ik ben verplicht u te wijzen op de noodzaak van het inwinnen van medisch advies bij lichamelijke of psychiatrische klachten. Ik ben geen medicus en niet bevoegd tot medische handelingen.