Voor fysieke en mentale veerkracht

Subluxatie behandeling

Subluxatie veroorzaakt functiestoornissen van  zenuwen in het lichaam en veroorzaakt meestal klachten. Je zenuwstelsel controleert en coördineert de functies in je lichaam. Wanneer je zenuwen de signalen niet  meer juist doorgeven, kan het functioneren van een of meerdere organen en orgaansystemen belemmerd kan worden.  Met behulp van een subluxatie behandeling, kan de subluxatie worden opgeheven in:

  • heup/bekkengebied,
  • atlas,
  • schedelrand, en
  • wiggebeen (spenoid)

Subluxatie maakt deel uit van het behandeltraject wat ik aanbiedt.

Indien je bent doorverwezen door een arts, kan een subluxatiebehandeling buiten het behandeltraject worden uitgevoerd.

Herhaling van de subluxatiebehandeling kan in enkele gevallen nodig zijn.

Deze afspraak duurt ongeveer 60 minuten.


Graag wil ik je laten weten dat ik veel aan jouw behandeling heb gehad (of liever heb).

Waar ik vooral blij mee ben is dat het vervelende gevoel dat mijn zenuwstelsel even uitgeschakeld is als ik opsta, waardoor ik een paar seconden na het opstaan loop te strompelen en door mijn benen zak, helemaal weg is!

Wat een verademing. Ik denk dat het balanceren van het wiggebeen hier veel goed heeft gedaan.

Veel dank hiervoor. Ik kom zeker nog eens terug.

J.H.

"Ik heb de behandeling van Yvonne als heel prettig ervaren. Ik wist niet goed wat het inhield en heb het gewoon op me af laten komen. De behandeling was heel ontspannen en er gebeurde van alles in mijn lijf. Zonder dat Yvonne druk uitoefende bewoog mijn lijf alle kanten op. Mijn heupen stonden voelbaar scheef voor de behandeling, een flink hoogteverschil in benen. Na de behandeling was dat verdwenen. Ik voelde me na de behandeling heel ontspannen en mijn hoofd voelde leeg. Fijne ervaring!!"

Anne S.

Dat was apart. Je legt je handen op mijn heupen omdat het daar scheef is en ik voelde van alles gaan bewegen in mij. Ik heb 2 dagen flink spierpijn gehad daarna, maar mijn rugpijn is nu weg. Dank je.

Mirjam.