Voor fysieke en mentale veerkracht

Subluxatie behandeling

 

Subluxatie veroorzaakt functiestoornissen van  zenuwen in het lichaam en veroorzaakt meestal klachten. Je zenuwstelsel controleert en coördineert de functies in je lichaam. Wanneer je zenuwen de signalen niet  meer juist doorgeven, kan het functioneren van een of meerdere organen en orgaansystemen belemmerd kan worden.  Met behulp van een subluxatie behandeling, kan de subluxatie worden opgeheven in:

  • heup/bekkengebied,
  • atlas,
  • schedelrand, en
  • wiggebeen (spenoid)

 

Cliënten die doorverwezen worden door een arts, specifiek voor subluxatiebehandeling, kunnen hiervoor apart een afspraak maken.

Herhaling van de behandeling kan in enkele gevallen nodig zijn.

 

De kosten  voor een eerste afspraak zijn € 55, -

Deze afspraak duurt ongeveer 45 minuten.

 

Indien herhaling nodig is, dan zijn de kosten € 30 euro.

Deze afspraak duurt ongeveer 30 minuten.


"Ik heb de behandeling van Yvonne als heel prettig ervaren. Ik wist niet goed wat het inhield en heb het gewoon op me af laten komen. De behandeling was heel ontspannen en er gebeurde van alles in mijn lijf. Zonder dat Yvonne druk uitoefende bewoog mijn lijf alle kanten op. Mijn heupen stonden voelbaar scheef voor de behandeling, een flink hoogteverschil in benen. Na de behandeling was dat verdwenen. Ik voelde me na de behandeling heel ontspannen en mijn hoofd voelde leeg. Fijne ervaring!!"

Anne S.

Dat was apart. Je legt je handen op mijn heupen omdat het daar scheef is en ik voelde van alles gaan bewegen in mij. Ik heb 2 dagen flink spierpijn gehad daarna, maar mijn rugpijn is nu weg. Dank je.

Mirjam.