Voor fysieke en mentale veerkracht

2 pulsing massages € 80,-

of

3 pulsing massages voor € 110,-

 

Een Pulsing massage is heerlijk voor iedereen met of zonder klachten. Het brengt diepe ontspanning, en werkt verlichtend bij stress en spierpijn.

 

De Pulsing massagetechniek bestaat vooral uit het zacht ritmisch bewegen (pulsen) van het lichaam. Door de zachte aanraking en beweging wordt Pulsing als zeer ontspannend en helend ervaren. Dankzij het pulsen, mobiliseren en stretchen, kan ruimte verkregen worden bij vastzittende spieren en "stijve gewrichten". Doorbloeding en doorstroming worden geactiveerd. Je zelfhelend vermogen wordt aan het werkgezet.

Je ligt gekleed op een massagebank. Ik raad je aan om soepel vallende kleding aan te doen, zoals bijvoorbeeld een joggingpak.

De kosten voor een losse massage zijn € 65,- Betaal je voor 6 massages, dan kost je dat slechts € 350,-. 

Een massage is echt een cadeautje voor jezelf! Enjoy en Relax :) 

Pulsing massage een cadeautje voor jezelf! 

 

Pulsing massage kan ook worden toegepast als een lichaamsgerichte therapievorm. Je lichaam is direct gekoppeld aan je denken en voelen. Ongemakken worden direct in je lichaam voelbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verdriet, boosheid, teleurstelling, langdurige mentale belasting etc. Maar ook fijne gedachten zijn direct in je lichaam voelbaar, zoals je blij zijn of verliefd zijn. 

 

Indien je het moeilijk vindt om emoties en gevoelens toe te laten, slaat het lichaam deze ergens op en daar kan je klachten krijgen. Spierspanningen, blokkades, oppervlakkige ademhaling, onverklaarbare pijnen, zijn allemaal tekenen hiervan.

 

Bij pulsing massage gebruiken we je lichaam als poort naar niet doorgewerkte en vastgezette emoties en ervaringen. Een pulsing massage is zo'n liefdevolle fijne techniek, dat niet doorgewerkte en vastgezette gevoelens en emoties vaak automatisch loskomen en wel lijken op te oplossen in de massage. Door heel bewust aanwezig te zijn bij het gevoel van de massage, en alle gevoelens en emoties welkom te heten en er te laten zijn, kan heling plaatsvinden.

Ik vind het prachtig om te zien hoe makkelijk en liefdevol cliënten hun gevoelens en emoties onder begeleiding van de Pulsing Massage toe durven te laten. Je bent letterlijk oude belasting aan het opruimen en dat voelt zo bevrijdend. Veel cliënten vertellen dat ze zich letterlijk lichter voelen en minder belast, na een pulsing massage.

Heb je ook behoefte aan bevrijding en verlichting met daarbij een afname van je fysieke klachten? Maak snel een afspraak en we gaan tijdens een intake bespreken wat ik voor je kan doen. 

 

 


Voor het eerst in mijn leven een Holistic Pulsing massage gehad. Yvonne haar warme handen in combinatie met de toch wel bijzondere pulsbeweging gaf me veel ontspanning. Het krampgevoel in mijn heup is afgenomen en ik voelde me heerlijk uitgerust daarna.

Chantal Fournier

Ik had niet eerder van holistic pulsing gehoord. Nadat Yvonne mij hierover had verteld werd ik nieuwsgierig en ben door haar behandeld. Het is heel bijzonder dat de kleine pulserende bewegingen van Yvonne zo diep in je lichaam te voelen zijn. Daarbij is zij een prettig persoon die je op je gemak stelt en je in verbinding laat komen met je lichaam.
De nacht na de behandelingen sliep ik standaard als een roos. Het werkt zeer ontspannend en dit effect was merkbaar doordat ik minder spier en gewrichtspijnen had gedurende de periode van de behandelingen.

Andy

Vandaag voor het eerst een Holistic Pulsing massage gehad. Wat een bijzondere ervaring. Mijn lichaam zakte helemaal weg  en ik voelde me zo ontzettend ontspannen. Bijzonder dat de hele kleine bewegingen het meest diep in mijn lichaam te voelen waren. Echt voor herhaling vatbaar. En het voelde bij Yvonne erg vertrouwd door de rust die ze uitstraalde en de manier hoe ze de massage gaf. 

A. S.