Voor fysieke en mentale veerkracht

Aanbieding

2 pulsing massages € 80,- of 3 pulsing massages voor € 110,-

Een Pulsing massage is heerlijk voor iedereen met of zonder klachten. Het brengt diepe ontspanning, en werkt verlichtend bij stress en spierpijn.

 

De Pulsing massagetechniek bestaat vooral uit het zacht ritmisch bewegen (pulsen) van het lichaam. Door de zachte aanraking en beweging wordt Pulsing als zeer ontspannend en helend ervaren. Dankzij het pulsen, mobiliseren en stretchen, kan ruimte verkregen worden bij vastzittende spieren en "stijve gewrichten". Doorbloeding en doorstroming worden geactiveerd. Je zelfhelend vermogen wordt aan het werkgezet.

Je ligt gekleed op een massagebank. Ik raad je aan om soepel vallende kleding aan te doen, zoals bijvoorbeeld een joggingpak.

Een Pulsing massage duurt 45 minuten. Je betaalt hiervoor € 45,-

 

Pulsing massage een cadeautje voor jezelf! 


Voor het eerst in mijn leven een Holistic Pulsing massage gehad. Yvonne haar warme handen in combinatie met de toch wel bijzondere pulsbeweging gaf me veel ontspanning. Het krampgevoel in mijn heup is afgenomen en ik voelde me heerlijk uitgerust daarna.

Chantal Fournier

Ik had niet eerder van holistic pulsing gehoord. Nadat Yvonne mij hierover had verteld werd ik nieuwsgierig en ben door haar behandeld. Het is heel bijzonder dat de kleine pulserende bewegingen van Yvonne zo diep in je lichaam te voelen zijn. Daarbij is zij een prettig persoon die je op je gemak stelt en je in verbinding laat komen met je lichaam.
De nacht na de behandelingen sliep ik standaard als een roos. Het werkt zeer ontspannend en dit effect was merkbaar doordat ik minder spier en gewrichtspijnen had gedurende de periode van de behandelingen.

Andy

Vandaag voor het eerst een Holistic Pulsing massage gehad. Wat een bijzondere ervaring. Mijn lichaam zakte helemaal weg  en ik voelde me zo ontzettend ontspannen. Bijzonder dat de hele kleine bewegingen het meest diep in mijn lichaam te voelen waren. Echt voor herhaling vatbaar. En het voelde bij Yvonne erg vertrouwd door de rust die ze uitstraalde en de manier hoe ze de massage gaf. 

A. S.