Lichaamsgerichte ZIJNS-therapie bestaat uit:

  • Quantum-Touch
  • Holistic Pulsing  (Wordt ook als massage aangeboden)
  • Quantum Allergy
  • Self Created Health
  • Mindfullness.

Uitleg over de diverse therapievormen vind je op de pagina UITLEG .

Heeft u interesse waar ik mijn opleidingen gevolgd heb klik dan HIER

 

Ik begin standaard met het uitlijnen van het lichaam in bekken/heup gebied (in drie richtingen), schedelrand, wiggebeen, plus energie runnen via nekwervel C7. Scheefheid in een van deze gebieden werkt door in het gehele lichaam en heeft invloed op welzijn van de cliënt. Mijn ervaring is dat het behandelen van deze gebieden, vaak direct positief effect heeft op de klachten waar een cliënt mee komt.

Lichaamsgericht

Zoals de naam van de therapie al zegt: lichaamsgericht werken is een belangrijk onderdeel van de behandelingen. Veel mensen zijn het contact met hun lichaam kwijtgeraakt. Ons lichaam is een spiegel van ons dagelijks leven. Klachten uiten zich vaak lichamelijk, terwijl de oorzaak niet lichamelijk hoeft te zijn. Als de oorzaak van een klacht wél lichamelijk is, ondervindt men vaak op mentaal/emotioneel niveau hinder hiervan. Via het behandelen van de onbalans in het lichaam, vindt vaak heling in het holistisch vlak plaats.

Zijn

ZIJN in al zijn grootheid, is de andere belangrijke factor in de therapie.

In alle therapievormen ZIJN wij samen in het Hier-en-Nu. Ook als nare of verdrietige ervaringen aan de basis van uw hulpvraag liggen, gaan we aan de slag met de ervaring daarvan in het Nu. Ik doe niet aan het bewust opnieuw oprakelen van pijn. Dat doet alleen maar meer pijn. Fijner is het om in het Nu te leren hoe u om kan gaan met pijn en hoe u die pijn kan transformeren naar een niveau dat het niet meer, of veel minder bepalend is voor uw geluksgevoel.  Erkenning van pijn in het Nu, is vaak al een grote verlossing. "

 

"Belangrijk vind ik dat cliënten beseffen dat ik faciliteer als therapeut en dat ik niet kan toveren. Ik zal alles doen wat in mijn macht ligt om de cliënt zo goed mogelijk te helpen. Dit doe ik onder andere door helderheid te geven over wat ik waarneem, tips en tools te geven waar cliënten in het dagelijks leven mee kunnen oefenen en het aanbieden van verhoogde energie, wat maakt dat een en ander in een genezingsversnelling kan komen".


Ik zou graag zien dat er sprake is van één geneeskunde,

namelijk de geneeskunde die het beste uit alle geneeswijzen verenigt,

ten dienste van de patiënt.

Henk Fransen