Voor fysieke en mentale veerkracht
Behandeling van een Ijslandspaard
Behandeling van een Ijslandspaard

Behandeling van dieren met psychische en lichamelijke klachten.

 

Ik behandel ook dieren.

Dieren kunnen niet praten waardoor zij op een andere manier aan mij kenbaar moeten maken waar ze pijn of ongemak voelen. Dieren behandel ik in stilte.  Eigenaren mogen er uiteraard bij zijn, maar ik heb een omgeving nodig waar het rustig is.  Ik laat dieren zelf de behandeling regisseren. Zij bepalen waar ik mijn handen neer leg. Een eigenaar kan hulp vragen in verband met pijn in de hoef van een paard, maar als het paard aangeeft dat ik zijn schouder moet behandelen dan doe ik dat.

Ik behandel een dier nooit tegen zijn wil in. Soms is het nodig om op enige afstand te behandelen.

 

Heeft u interesse voor een behandeling van uw dier? Neem dan contact met me op. Een kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend.


Ten einde raad was ik. Mijn chinchilla Tom moest iedere 10 weken behandeld worden voor haken aan zijn kiezen en in de tussentijd at hij ook niet goed. Ik had al besloten om hem de volgende keer het leed te besparen en hem in te laten slapen. Via een collega op mijn werk kwam ik uiteindelijk terecht bij Yvonne. Na Tom een paar keer succesvol op afstand behandeld te hebben kwam ze voor een behandeling aan huis. Ook kwam ze voor een behandeling van mijn 28-jarige merrie. Het is mooi om te zien hoe de beestjes op haar reageren. Vooral mijn paard reageerde heel goed en was helemaal ontspannen. Via de test met buisjes kwam Yvonne achter de gevoeligheden van mijn diertjes en kon ze hen daar voor "resetten". Nu, inmiddels 10 weken later, gaat het nog steeds heel goed met Tom (hij is zelfs flink aangekomen in gewicht) en ook mijn paard heeft er baat bij gehad.

Inmiddels heb ik Yvonne al een flink aantal keren benaderd voor mijn beestjes (ik heb er 7) en iedere keer reageert ze heel adequaat en snel en behandelt ze op afstand.

Zo sceptisch als ik hier in het begin tegenover stond, zo overtuigd ben ik nu! Zeker een aanrader!

Daniëlle M.

Mijn kater was sinds een paar dagen snotverkouden. Hij had dikke ogen, had koorts en was ziek. Omdat het zondag was, zag ik er tegenop om de dierenarts te moeten bellen. Yvonne ken ik uit de buurt. Ik ben naar haar toe gegaan of ze me wilde helpen. Hoewel ze zei dat ik naar een dierenarts moest gaan, heb ik gevraagd of ze toch niet even mijn kat wilde helpen. Dat wilde ze op voorwaarde dat ik de dierenarts zou bellen als de behandeling niet aan zou slaan.

Yvonne kwam via testbuisjes erachter dat de oorzaak waarschijnlijk was dat hij besmet was door een andere kat. Ze heeft mijn kater 25 minuten behandeld. Dezelfde middag was mijn kater heel veel beter geworden. Heeft niet meer geniest en de koorts ging weg.  De dag erna was mijn kat weer fit.

Ik snap er niks van, maar het werkte. Een blije kat en ik ook blij. Dank je wel Yvonne.

Yvonne v. M.