Voor fysieke en mentale veerkracht

Psychosociale hulpverlening

Moeilijke periodes, problemen die zich op stapelen, verlies van iemand van wie je heel erg houdt, conflicten, teleurstellingen... Het leven is niet altijd even makkelijk. 

Voor sommige mensen duren deze periodes kort en komen zij op eigen kracht weer terug in Gelukkig Kunnen Zijn, voor andere mensen houdt de stroom voor moeilijkheden maar niet op. 

Somberheid, niet meer kunnen genieten, een voortdurend verdrietig gevoel, het leven lijkt wel tegen je te werken. Herkenbaar? 

 

Wil je:

  • leren hoe jouw leven, ondanks alles wat tegen zit, toch best fijn kan zijn?
  • op zoek naar hoe je je leven, ondanks alles wat tegen zit, toch zin kan geven? 
  • weer energie en kracht voelen, zodat jij niet verpletterd wordt onder alle problemen, maar dat jij de problemen de baas bent?
  • leren omgaan met rouw en verdriet, zodat jij naast je verdriet ook gelukkig kan en mag zijn? 
  • leren omgaan met veranderingen in je leven die je beperkingen geven? 

Samen gaan we pijnlijke ervaringen een plekje geven, gaan we jouw focus verleggen van verdriet en onmacht naar geluk, ik ga je kennis laten maken met jouw eigen krachten en mogelijkheden, ik ga je helpen sterk in het leven te staan en dat allemaal met als doel dat ook voor jou geluk is weggelegd! Geluk zit in jezelf, dat haal je niet uit de buitenwereld. 

Hoe heerlijk zal dit zijn voor je! Ik geloof in onbegrensde kracht in mensen! Ook jij hebt die kracht!

Ik geloof in jou en help je graag. 

 

Ik heb een mooie aanbieding voor je. Zes gesprekken voor € 350,-  

Vanaf september ga ik mijn prijs verhogen, dus als je interesse hebt, ben er snel bij! 

Klik hier om contact met me op te nemen. Je mag altijd bellen voor meer informatie. Wil je met me kennismaken dan kunnen we een gratis afspraak van een half uur inplannen. Ik ga je dan meteen al enkele tips geven, die je direct kunnen helpen om de eerste stap te zetten op weg naar een beter en fijner leven. 

 

Tot gauw!