Voor fysieke en mentale veerkracht

Bij chronische, onverklaarbare en/of onbehandelbare pijnklachten bied ik je het volgend standaard behandeltraject aan:

  • Je komt de eerste drie weken, 1x per week. 
  • Daarna 2 keer met 2 weken tussenruimte.
  • Daarna nog 1 keer na 3 weken

In het totaal behandel ik je dus 6 keer.

 

Indien een emotioneel trauma gevonden wordt als oorzaak van de klachten, dan is een 7e afspraak nodig.

Voor aanvang van een behandeltraject, vindt een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek plaats. Hierin kan ik je toelichten hoe het behandeltraject eruit ziet, wat de kosten zijn en wat de te verwachte resultaten zijn.
Als er behoefte is aan een losse behandeling om een keer te ervaren hoe een behandeling verloopt dan kan dat.

 

Twijfel je nog? Neem dan zeker contact met me op. Na een kennismakingsgesprek begrijp je wat het behandeltraject inhoudt en wat het voor je kan betekenen.

 

Een losse behandeling kost €65,-

Een behandeltraject van 6 behandelingen kost € 350,- 

 


De heupen zijn rechtgezet. De schedelrand op gelijke hoogte gebracht. Altijd weer verrast door het effect van de behandeling. 

Wat deze keer bijzonder voor mij was, is het volgende: 

Sinds weken heb ik last van kriebelhoest. Er is veel zwaarte in mijn hoofd. Tijdens de behandeling door Yvonne kwam er emotie los. Waar ik zo blij om ben is, dat er liefdevolle aandacht en ruimte was, om me bewust te kunnen worden van die emotie. Er woorden aan te  geven. Na de behandeling was de hoest verdwenen en deze is ook weggebleven. De zwaarte achter mijn ogen en in mijn hoofd is weg. Voel me goed en vrij. Dankbaar voor dit mooie samen-zijn. 

J.H. 

Yvonne heeft me goed geholpen. Ik had een flinke scoliose. Na 8 behandelingen is mijn scoliose bijna helemaal weg. Ik heb best getwijfeld of ik een afspraak zou maken, want ik geloof eigenlijk niet zo in dit soort behandelingen, maar het heeft geholpen. De mensen die niet weten dat ik een scoliose heb gehad zien het niet meer aan me. Ik zie het zelf nog een beetje. Ik voel me veel zekerder nu en schaam me niet meer zo voor mijn lichaam. Niels v K.